Thursday, April 5, 2007

Total yndlingsbørnetime


Det er så fedt! at de genudsender denne fantastiske serie!

Jeg elskede den da jeg var barn -dengang i 80´rne!
Jeg elsker den endnu mere nu hvor jeg har min egen skolepige!

-hun minder nu utroligt meget om Nana

....dog er hendes forældre knap så "uheldige"

.......altså Annes!

2 comments:

Frøkenhat said...

Fantastisk serie - er særligt vild med den, hvor hun skal lære at regne...

Vibstjert said...

Det er ren nostalgi, og rigtig go familiehygge.

Mht dit spørgsmål: Jeg havde fulgt jeres blogland længe, da infertilitet, fertilitet og komplicerede graviditetsforløb, har været min løbebane siden jeg nærmest var teenager. Jeg tror egentlig også, det var en af hovedårsagerne til, at jeg i sidste ende valgte sygeplejerskestudiet, og det er da også de afdelinger, jeg har kredse om siden, og nok altid vil. Udover at det har været en stor del af mit liv, så tror jeg efterhånden, det er blevet mit store interesseområde, og inden for det felt, jeg vil blive ved med at arbejde.
Derudover, er jeg rimelig ung af at have haft de her fertilitetsproblematikker, og dels er vores vennekreds først rigitg begyndt at lave børn nu, og altså få fertilitetsprobemer nu, dels har det været fantastisk at læse om råd og oplevelser fra andre. Derfor tænkte jeg til sidst, at jeg ikke kunne være bekendt, ikke selv at bekende kulør.
-Men jeg var meget i tvivl om jeg kunne tillade mig at deltage i jeres debatter og indlæg, i og med at jeg jo allerede har Viggo og var igang med en ny graviditet, men som med alt andet, på denne legeplads, så er I kvinder her, helt vildt gode til at lade andre være med, både når nogle bliver gravide, samtidig med andre kæmper, og til at støtte selvom, man kan høre at vedkommende selv kæmper hårdt. Havde aldrig troet på sådan en velkomst, men tænkte i starten, at jeg ville lave den, for min egen skyld, og så deltage lidt i debatterne, men man bliver jo revet med, når man efterhånden har fulgt folk et stykke tid!